Skip to content

Dit is wie we zijn

Wheels Tweewielers is in 1985 opgericht en in 2000 overgenomen door Johan Breuker. Samen met zijn vrouw en 2 medewerkers, staan zij 6 dagen per week voor u klaar. Groot geworden door inkoop en verkoop van grote partijen 2dehands fietsen. Gevestigd in een grote studentenstad en centraal gelegen in Nijmegen, nabij het stadscentrum.

Al jaren dealer van de Nederlandse fietsmerken: SENSA, TARGET, BSP, TRENERGY, POINTER & BRINCKERS. Deze nieuwe fietsen bieden wij aan tegen webwinkelprijzen.
Daarnaast verkoop van de WELLINGTON omafiets, ons eigen fietsmerk.

Dit is wat we doen

Wheels Tweewielers verkoopt en repareert. Wij kopen groot in en kunnen op deze manier de fietsen en onderdelen met lage prijzen te koop aanbieden.
Fietsreparaties worden goedkoop, snel en vakkundig in onze open werkplaats uitgevoerd. Voor complexere en langer durende reparaties zijn er leenfietsen beschikbaar.

Gebruikte fietsen ‘gaan en komen’; de omloopsnelheid is hoog. Wij adviseren geinteresseerden dan ook naar de winkel te komen in plaats van te bellen, omdat ieder moment het assortiment fietsen verandert.

Wilt u uw oude fiets inruilen? Geen probleem!
Taxaties worden altijd in de winkel uitgevoerd. Het heeft geen zin om afbeeldingen van fietsen naar ons te mailen.

Waarom kiezen voor Wheels Tweewielers

Wheels Tweewielers is het adres voor uw nieuwe of 2dehands fiets en uw fietsreparatie met de voordeligste prijs in Nijmegen en omgeving.
Een ruim aanbod goedkope kwaliteitsfietsen en de beste service!

STOP met zoeken op internet naar een goedkope nieuwe fiets…. Kom direct kijken bij Wheels Tweewielers; wij hanteren webwinkelprijzen op diverse nieuwe fietsen.

Wij verkopen alleen MADE in HOLLAND fietsen:
SENSA racefietsen, hybride dames en herenfietsen, mountainbikes en crossfietsen.
BSP transportfietsen, cruisers, moederfietsen, omafietsen en elektrische fietsen.  TRENERGY elektrische fietsen, WELLINGTON omafietsen & POINTER stadsfietsen.

Nieuwe fietsen koop je bij de fietsspecialist en niet bij bouwmarkten, warenhuizen, speelgoedwinkels of internetbedrijven….
Persoonlijk contact, afgemonteerde fietsen, goede garanties en service is toch veel belangrijker? Gratis servicebeurt binnen 3 maanden na aankoop van een nieuwe fiets.

Diverse acties en de mogelijkheid om uw ‘oude fiets’ in te ruilen. Wij kopen geen fietsen van particulieren.

Back To Top